top of page

Maximale esthetiek en uniek vakmanschap

Bij de Duravit Artisan Lines komen vakmanschap, hoogwaardige materialen en uniek design samen.


Badkamerseries van internationaal gerenommeerde ontwerpers

Innovatieve materialen en technische expertiseHoogste normen op het gebied van comfort en esthetiek. De Artisan Lines van Duravit staan voor pure elegantie, vakmanschap en de beste materialen. Deze badkamerseries vereisen tijdens hun ontwikkeling en productie uitzonderlijke knowhow, precisie en vakmanschap. Ze kenmerken zich door een onderscheidend design dat de badkamer een unieke uitstraling geeft en een rustgevende sfeer creëert.


Internationale topontwerpers voor de privébadkamer

Het doel van de Artisan Lines is duidelijk: het ontwerp moet buitengewoon, eigentijds en tijdloos zijn. Hiervoor vertrouwt Duravit op de expertise van wereldberoemde ontwerpers. De Artisan Lines combineren Duravit’s eigen designtaal met de persoonlijke stijl van topontwerpers als Philippe Starck, Christian Werner en Antonio Bullo. Voor de Zencha-serie werkte Duravit samen met Sebastian Herkner, die zich liet inspireren door traditionele Japanse rituelen. De unieke vorm van de wastafels roept associaties op met een Japanse theeceremonie. De nieuwste toevoeging aan de Artisan Lines is de Aurena-serie, ontworpen door de bekende Italiaanse architect Antonio Citterio. Deze serie is geïnspireerd op de gulden snede en uitgevoerd in een moderne industriële stijl.



Innovatieve materialen voor unieke ontwerpen

Bijzondere ontwerpen vereisen innovatieve materialen. Duravit’s gepatenteerde DuraCeram maakt dunnere wanddiktes mogelijk dan traditioneel badkamerkeramiek, zonder in te boeten op kwaliteit, stevigheid en onderhoudsgemak. Dit materiaal wordt gebruikt in de Bento Starck Box-serie van Philippe Starck, waarbij de wastafel slim is opgedeeld in natte en droge zones. De dunne wanden van DuraCeram zorgen voor een opvallend designstatement. Een ander innovatief materiaal is DuroCast, dat zich onderscheidt door een hoogwaardig, mat en fluweelachtig oppervlak. Dit materiaal voelt warm en zacht aan en wordt vervaardigd via het mineraalgietproces, waardoor zeer complexe vormen en diverse kleuren en structuren mogelijk zijn. De wastafels uit de Vitrium-serie van Christian Werner zijn gemaakt van DuroCast. Hun lichte, geometrische vorm benadrukt de verfijnde esthetiek van de bijpassende Vitrium-meubels.

Vakmanschap: hoogste kwaliteit

De kwaliteit van een materiaal komt pas echt tot zijn recht door de afwerking. De producten uit de Artisan Lines worden met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigd in Duitsland en andere Europese fabrieken. Door hightech productieprocessen en aandacht voor detail worden producten van uitzonderlijke kwaliteit geleverd. Extra functies zoals het antibacteriële glazuur HygieneGlazePlus of de ingebakken WonderGliss-coating op geselecteerde keramische producten zorgen ervoor dat ze hun elegante uiterlijk lang behouden. Ook in Nederland zijn er nieuwe Artisan showrooms geopend. In deze showrooms kunnen klanten de hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen van dichtbij bewonderen en ervaren.



Bekijk hier de Artisan Lines


Bezoek voor meer informatie: www.duravit.nl


Ruwekampweg 2

5222 AT

's-Hertogenbosch

073 6131970




1.369 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page